A padlásfeljáró lépcsők típusai

topbaner loft ladders2

Padlásfeljáró lépcsők típusai

Könnyű és biztonságos feljutást biztosítanak a nem lakott padlásterekbe a drága és sok helyet igénylő fix padlásfeljárók helyett, komfortos használat mellett teljesítik a vonatkozó biztonsági követelményeket és műszaki előírásokat.

Helytakarékosság

A FAKRO padlásfeljáró lépcsők összecsukása illetve lenyitása nem igényel nagy teret, zárt állapotukban pedig beleilleszkednek a mennyezet síkjába. Mindez hozzájárul a lakóterület takrékos kihasználásához.

Könnyű beépítés​

A beépítési rendszernek köszönhetően a padlásfeljáró lépcsők beépítése illetve a helyiség belmagasságához való igazításuk két ember által könnyen elvégezhető. A padlásfeljárók teljesen készre szerelve érkeznek a Vevőhöz, így beépítésükhöz semmiféle előmunkálatokra nincs szükség.

Kényelmes használat

A padlásfeljáró ajtólapját (egyes típusoknál a lépcsőszárat is) tehermentesítő szerkezet valamint a padlásfeljáró tartozékát képező nyitórúd növeli a használat komfortját.

Kiegészítők​

A FAKRO többrészes padlásfeljárók gyors beépítését és a használat komfortjának növelését szolgálják a különböző kiegészítő tartozékok.

Garancia

A FAKRO padlásfeljáró lépcsőkre 3 év garanciát vállalunk.


 

Padlásfeljáró lécsők típusai

A FAKRO kínálatában különböző típusú padlásfeljáró lépcsők szerepelnek, amelyek igazodnak a Vevők egyedi igényeihez.

Az összecsukható FAKRO lépcsők valamennyi típusa körkörös tömítéssel, egyben magasfokú hőszigetelő képességgel rendelkezik teljesítve a PN - EN 14975:2007 szabvány követelményeit.

A legnépszerűbb padlásfeljáró az LWS, amelynek komfortosabb változata a gazdagabb felszereltségű, fehér ajtólappal, fém kapaszkodóval és papuccsal ellátott LWK  típus. Ennél magasabb komfortfokozatú a két kapaszkodóval és a lépcsőszár lenyitását-összecsukását segítő szerkezettel ellátott LWL padlásfeljáró.

A speciális igényeket kielégítő lépcsők egyike az igen alacsony hőátbocsátási együtthatóval rendelkező extra hőszigetelő LTK típus.

Amennyiben az összecsukható padlásfeljáró lenyitáshoz nem áll rendelkezésre elegendő hely, alkalmazható az LWK-val megegyező felszereltségű LDK csúsztatható típus.

icon LWK icon LWM icon LST icon MSU icon LX icon DWK
Összecsukható lépcsők fa létraszárral  

Összecsukható lépcsők fém létraszárral

Ollós szerkezetű lépcső

Fix lépcső Kiegészítők Térdfal ajtó

A tűzgátló és a tűz terjedését akadályozó padlásfeljárók közül választható az LWF fa létraszáras összecsukható illetve az LSF ollós szerkezetű fém létraszáras változat, amelynek előnyei a kis dobozméretek és a gyors beépíthetőség.

Gyakori használathoz ajánlott a masszív szerkezetű fém létraszáras LWM típus, amely fehér színű ajtólappal és fém kapaszkodóval szerelve LWM-K kivitelben is kapható.

Az LSTLSZ ollós szerkezetű padlásfeljáró lépcsőket kis dobozméret és gyors beépíthetőség jellemzi. Elsősorban olyan helyekre ajánlottak, ahol nincs lehetőség összecsukható típusok beépítésére. A speciális, nyitórúddal könnyen kezelhető szerkezetüknek köszönhetően elsősorban nagy belmagasságú helyiségekbe ajánlottak.

Nagyobb alapterületű helyiségekben alkalmazható az MSU fix padlásfeljáró lépcső, mely egyszerű és masszív szerkezetének köszönhetően a gyakori használathoz is tökéletes megoldás.

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!