RotoQ Tronic (QT4)

csm Roto Q 4 Seite2 3 9314cf986d

motoros billenő tetőtéri ablak

A tetőtér hatékony, több irányból történő megvilágításához érdemes a tetőtéri ablakokat a szokásosnál magasabbra is beépíteni. A nehezen elérhető ablakok használatához kínál tökéletes megoldást a távvezérléssel ellátott QT4 ablak.

Az E fali kapcsolóval, az EF rádiós távirányítóval, az SF kivitel ezen felül szolármodullal és saját akkumulátorral rendelkezik, így elektromos bekötés nem szükséges. Mindhárom kivitel „plug and play” rendszerű, mely villámgyors csatlakozást garantál egy külső (pl.: redőny) és egy belső (elektromos árnyékoló) kiegészítő felszereléséhez.

Az esőérzékelő kedvezőtlen időjárás esetén automatikusan becsukja az ablakot. Kérésre páratartalom mérő is csatlakoztatható a rendszerhez, mely kedvezőtlen érték esetén kiszellőzteti a tetőteret.


 Roto Q 4 H2S 984x480

RotoQ-4 H2 billenő tetőtéri ablak

felső kilinccsel és 2-rétegű üveggel

A RotoQ ablak stabil, ellenáll az időjárás viszontagságainak és kiváló minőséget képvisel. Modern üvegezéssel, az ablakot körbevevő hőszigeteléssel és a belső fólia csatlakozással a RotoQ megvéd az időjárás viszontagságaitól és csökkenti a lakás energiafogyasztását.

Az új RotoQ minden területen meggyőző. Az ergonómia területén is: a kilincs kialakításának köszönhetően az ablak kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes.

A gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomagnak köszönhetően 1,1-es Uw érték érhető el.

 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!