Meisterstück

Csúcsminőség kompromisszumok nélkül

Professzionális termékek a minőség kedvelőinek, azoknak, akiknek csak a legjobb felel meg. A Meisterstück, design és funkcionalitás szempontjából is a Roto csúcskategóriás modelljeit tartalmazza. A különböző nyitásmódok, üvegezések, széles méret és alapanyag választék között is szabadon  kombinálhat. Maximális kényelem, csúcsminőséggel párosítva.

csm Roto Q 4 Seite2 1 5cec55c62e

RotoQ-4 H3 billenő tetőtéri ablak

felső kilinccsel és 3-rétegű üveggel

A RotoQ ablak stabil, ellenáll az időjárás viszontagságainak és kiváló minőséget képvisel. Modern üvegezéssel, az ablakot körbevevő hőszigeteléssel és a belső fólia csatlakozással a RotoQ megvéd az időjárás viszontagságaitól és csökkenti a lakás energiafogyasztását.

Az új RotoQ minden területen meggyőző. Az ergonómia területén is: a kilincs kialakításának köszönhetően az ablak kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes.

A 3-rétegű üvegezéssel ellátott RotoQ ablak esetén a 0,77 Uw érték érhető el, ami a passzívház követelményeknek is megfelel, így energiahatékonyság szempontjából kiváló választás.


Roto WDF R6 3 01

Designo R6 - Billenő tetőtéri ablak

alsó kilinccsel és 3-rétegű üveggel

A középen billenő R6 típusú ablak ideális választás kevésbé használt helységek szellőztetésre, vagy magasan beépített ablakok esetén. Tökéletes megoldás passzívházaknál, mivel a szellőzést belső levegőkeringtető rendszerek oldják meg. Ilyen típusú házak esetén egy középen billenő tetőtéri ablak lehet az ideális megoldás.

A Designo R6 üvegszállal erősített, több légkamrás műanyag tetőtéri ablakának merevítő vasalata az ablakon kívül helyezkedik el, így minimalizálja a hőveszteséget. Az faablakok rétegragasztott, válogatott északi fenyőből készülnek, alapimpregnálva és kétrétegű lakkal véglegesen felületkezeltek.

A 3-rétegű üvegezésnek köszönhetően, a kripton gázzal töltött 9P üvegezés esetén már a 0,8 Uw érték is elérhető, mely akár a passzívház követelményeknek is eleget tesz. Minden R6 típusú ablak gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomaggal és belső párazáró fóliával is rendelkezik.


 Roto WDF R8 4

Designo R8 - Felnyíló tetőtéri ablak

alsó kilinccsel és 2-, vagy 3-rétegű üveggel

A kétféle módon nyitható Roto R8 típus ablakszárnya egyik nyitásmód esetén sem nyílik be a tetőtérbe. A felnyíló nyitásmód tökéletesen zavartalan kilátást biztosít, mivel a szárny az ablak felső síkjában nyílik.

Az ablak aljára szerelt kilinccsel az összes funkció egyszerűen elérhető. Nyitás, résszellőztetés vagy tisztítás egyetlen mozdulattal – a bukó-nyíló vasalatgyártásban világelső Roto számára ennek megoldása nem jelent problémát.

A felnyíló ablakok alapesetben 2-rétegű üveggel szereltek és 1,2-es Uw értékkel rendelkeznek. Mindegyik típus kívül edzett biztonsági üveggel rendelkezik. Kérésre 3-rétegű üveggel is rendelhető 0,8 - 0,82 Uw értékkel, mellyel a passzívház követelményeknek is eleget tesz.

 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!