Handwerk

Alapmodellen felüli extrák és egyedi megoldások

A Handwerk tetőablakok szintén Roto értékek szerint készülnek és prémium minőséget kínálnak kategóriájukban. Beépítőkkel közösen fejlesztették annak érdekében, hogy minden vevői elvárásnak megfeleljenek és megoldást jelentsenek a mindennapi életben. Egyszerű szerelés, energia megtakarítás vagy különleges tartósság? Nem jelent problémát, a termékminőségben maximálisan megbízhat.

Roto Q 4 H2S 984x480

RotoQ-4 H2 billenő tetőtéri ablak

felső kilinccsel és 2-rétegű üveggel

A RotoQ ablak stabil, ellenáll az időjárás viszontagságainak és kiváló minőséget képvisel. Modern üvegezéssel, az ablakot körbevevő hőszigeteléssel és a belső fólia csatlakozással a RotoQ megvéd az időjárás viszontagságaitól és csökkenti a lakás energiafogyasztását.

Az új RotoQ minden területen meggyőző. Az ergonómia területén is: a kilincs kialakításának köszönhetően az ablak kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes.

A gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomagnak köszönhetően 1,1-es Uw érték érhető el.

csm Roto Q 4 Seite2 2 fac11ac203


Designo R7 WD - Felső harmadban billenő tetőablak

alsó kilinccsel és 3-rétegű üveggel

Ennél az ablaknál a hagyományoshoz képest a billenési pontot jóval magasabban alakították ki. A jelentős többletmagasság kényelmes hozzáférést biztosít az ablakhoz.

A magas billenési pontnak köszönhetően az átlagnál magasabbak is kényelmesen használhatják az ablakot. Az ablakszárny nyitott állapotban sem nyílik be a tetőtérbe, így az ablak szúnyogháló felszerelése esetén is teljes terjedelemben nyitható.

A kényelmes nyitásmódon felül, az ablakra gyárilag előszerelik a Hőszigetelő Csomagot és a párazáró fóliát is. A 3-rétegű üvegnek köszönhetően kiváló, 1,1-es Uw érték érhető el. 

Roto R7 műanyag tetoablak 4 984 x 480

 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!