INFORMÁCIÓK A PREFA NAPELEM RÖGZÍTŐ RENDSZERHEZ

NAPELEM RÖGZÍTŐ MEGOLDÁSOK AZ ERŐS TETŐÉRT.

A napelem egy ismert és elismert lehetőség az elektromos áram környezetbarát előállítására. Más fenntartható áramfejlesztő létesítményekkel, mint a szélerőművek vagy vízerőművek, ellentétben, elektromos áramot bárki előállíthat a saját tetőjén. Már kis berendezésekkel is elegendő hozadékot lehet elérni. Így egy lépéssel közelebb kerül a hálózati áramtól való függetlenedés felé.

A napenergiát választja, és szeretné, hogy PREFA tetője magáért dolgozzon? A PREFA napelem rögzítő rendszerrel problémamentesen rögzíthet fotovoltaik berendezéseket bármely tetőrendszerünkre.

 

JÓ ÉRVEK A PREFA NAPELEM RÖGZÍTŐ RENDSZER MELLETT:

  • Tartós energiatermelés, tartós minőség
  • Rögzítő rendszer egy helyről: A PREFA tetőprofi általi tanácsadás, tervezés és szerelés a modulok villanyszerelő általi összeszerelésének szakszerű alapja. Mert a tetőkkel kapcsolatban szerzett tapasztalatunk biztosítja a jövő energiáját.
  • Egy rögzítő rendszer minden PREFA tetőhöz: Minden Solar termék, mint a profilsínek, síntoldók, középső modulrögzítők, záró modulrögzítők, keresztföldelő kapocs, Solar kábelátvezető elem, kábelrögzítő, stb. minden PREFA tetőrendszerrel kompatibilis.
  • Egyszerű és gyors szerelés: Csak standard szerszámokra van szükség.
  • Helyszíni tanácsadás: Ott vagyunk, ahol szükség van ránk. A PREFA rögzítő rendszer szakszerű megtervezése hosszú távon gondoskodik a stabilitásról és a biztonságról.
  • Innovatív gondolkodás: Folyamatosan fejlesztjük magunkat. Egy PREFA termék mindig igazodik a műszaki tudomány legújabb állásához.
  • Háromszoros megtakarítás: Alacsony szerelési költség, hosszú élettartam, hosszú távú értékmegőrzés.

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és nem marad le újdonságainkról és akcióinkról.

captcha