INFORMÁCIÓK AZ ALUMÍNIUM TETŐ-VÍZELVEZETÉSI RENDSZERHEZ

EGY INTELLIGENS, KOMPLETT ERESZCSATORNA-RENDSZER

A PREFA egy helyről kínálja Önnek a teljes alumínium vízelvezető rendszert a szereléshez szükséges tartozékokkal együtt. A függő ereszcsatornáktól a négyszögszelvényű lefolyócsövekig, a lombrácstól a vízgyűjtő üstig – minden kívánság teljesül.

 

A PREFA TETŐ-VÍZELVEZETÉS RÁNYOMJA A BÉLYEGÉT AZ ÉPÜLETRE, DE CSAK, HA AZT ÖN ÚGY AKARJA

Vagy tökéletes érvényre juttatja tető-vízelvezetési rendszerünk a homlokzatot, mert színben illik az összképbe, és optikailag szinte láthatatlan lesz. Vagy színének teljes erejével ellenszegül, hogy tudatosan meghatározó legyen, és kihangsúlyozza az épület építési formáját. Mindegy, melyik lehetőséget részesíti előnyben, a PREFA alumíniumból készült komplett ereszcsatorna-rendszerével a teljes színvilág rendelkezésére áll.

 

KÉRÉSRE, AZ EGÉSZ SZÍNVÁLASZTÉK

A PREFA tető-vízelvezetési rendszer hagyományos standard színeivel megtalálhatja a harmonikus megoldásokat minden forgalomban lévő tető- és homlokzatszínhez. Kérésre speciális színeket is elő tudunk állítani az igényeinek megfelelően. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

TARTÓS SPECIÁLIS BEVONATOK – TÖKÉLETES FELDOLGOZÁS

A PREFA ereszcsatorna kitűnik a kiváló minőségű, Coil-Coating eljárással végzett felületkezelése által. Ezáltal a lakkréteg formázható, és ellenáll az általános vegyszereknek és környezeti hatásoknak.

 

GARANTÁLTAN ROZSDAMENTES ÉS ALACSONY KARBANTARTÁSI IGÉNYŰ

A PREFA ereszcsatorna-rendszer minden alkatrésze alumíniumból van, egy olyan anyagból, ami nem rozsdásodik. A kiváló minőségű festékbevonat tökéletesen illik épületének kreatív és funkcionális külső felépítéséhez.

 

AZ ALUMÍNIUM KÖRNYEZETKÍMÉLŐ

A legjobb választás ökológiai szempontból is a PREFA alumínium tető-vízelvezetési rendszere. Az alumínium nem bocsát ki káros nehézfémeket, amik a hagyományos anyagoknál a ereszek és csövek folyamatos kimosása által a lefolyóvízbe kerülnek. Ezenfelül az alumínium 100%-ban újrahasznosítható.

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és nem marad le újdonságainkról és akcióinkról.

captcha