További információk a PREFA alumínium tetőfedési rendszereiről

SZEGÜLJÖN ELLEN A ROSSZ IDŐJÁRÁSNAK

Képzelje el, kint tombol a vihar, és Ön teljesen ellazulva ül a kanapén – mert tudja, hogy tetője nem fog elrepülni. Az egyedülálló, keresztkötésben történő lerakásnak köszönhetően PREFA alumínium tetője ellenáll a legnagyobb viharoknak is. Egy másik fontos pont: A PREFA tetőrendszereket kizárólag csak szakképzett profik szerelik össze. Ezáltal teljes biztonságban van.

Amikor a hagyományos tetők csődöt mondanak, a PREFA tető természetesen esőálló marad. A PREFA alumínium tetőjét nem verheti le egy vihar sem. Ezt az ígéretet 40 év anyag- és színgaranciával* erősítjük meg.

 

A TÚLTERHELT TETŐK ELTŰNNEK, MINT A TAVALYI HÓ.

Egy PREFA tető minden időjárási terhelésnek ellenáll. A törés még nagy hőterhelés esetén is ki van zárva. Az extrém hőmérséklet-ingadozások hidegen hagyják az alumíniumtetőt – ezért támaszkodnak a magas területeken lévő hegyi menedékházak is a PREFA termékekre.

 

AZ ÖRÖKKÉ TART A LEGTOVÁBB. EGY ALUMÍNIUMTETŐ NEM ROZSDÁSODIK.

A PREFA tetők legtöbb esetben olyan festékréteggel vannak bevonva, amely további védelmet nyújt az anyag számára. Még akkor is, ha a megmunkálás során apró sérülések keletkeznek, a natúr alumínium reakcióba lép a levegőben lévő oxigénnel, és ezáltal egy természetes oxidréteget képez. Ez megvédi az anyagot még szélsőséges időjárási körülmények esetén is. A természetes „második bevonatnak” köszönhetően PREFA alumínium tetője garantáltan rozsdamentes marad. Így még az unokái is hosszú ideig gyönyörködhetnek majd benne.

 

10% SÚLY – 100% MINŐSÉG. AZ ALUMÍNIUMTETŐ OPTIMÁLIS VÁLASZTÁS FELÚJÍTÁSOKHOZ.

Egy alumíniumtető súlya 1/10-e a cseréptető súlyának. A csupán 2,3-2,6 kg/m²-es önsúllyal a tetőfedés különösen könnyű feladat – és szinte bármekkora tetőhajlásszög esetén. Előnye: a régi fedélszéket nem kell még kiegészítőleg megerősíteni felújítás előtt. Ezzel gyakran rengeteg időt, pénzt és idegeskedést lehet megtakarítani. A tippünk felújítók számára: Vegye könnyedén.

 

A SZÉPSÉG A SZEMLÉLŐ SZEMÉBEN REJLIK. ÉS ILYEN MÓDON A TETŐBEN.

A tetőnek központi szerepe van az építészetben. Nyeregtető, kontyolt tető, félnyeregtető, kupolatető vagy dongatető – Mindegy, a PREFA alumíniumtetői szinte teljes szabadságot nyújtanak a kialakításkor. A szín kiválasztásánál is minden lehetőség a rendelkezésére áll. Alig lehet elképzelni, mi minden valósítható meg. Ez nem utolsósorban a határtalan színpalettán múlik, ami több mint 15 árnyalatot tartalmaz. Különleges színkívánságai vannak? Kérdezzen minket – az egyedi színeket sok esetben elő tudjuk állítani. Így minden épület egyedivé válik. Semmi sem szab határt fantáziájának és kreativitásának.

 

CSENDESEN HULL A HÓ. HALKABBAN KOPOG AZ ESŐ.

Az alumínium tetők halkabbak, mint a hírük. A zajokat mi emberek különbözőképpen vesszük észre, de a PREFA kis formátumú elemei rendelkeznek egy hangszigetelő sávval, ami csökkenti a zajkibocsátást. A zajkülönbség egy hasonló, kemény fedésű tetőhöz viszonyítva az emberi fül számára alig észrevehető.

 

*Színgarancia alatt a lakkfelületnek a garancia tanúsítványban foglalt feltételek szerinti lepattogzódása és felhólyagosodása elleni garancia értendő. Az anyag- és színgaranciával kapcsolatos további információkat a 40 év garancia

felületen találja. 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és nem marad le újdonságainkról és akcióinkról.

captcha