LINDAB PREMIUM FALKAZETTA RENDSZER

premium_falkazetta_rendszer

A már korábban gyártott és forgalmazott változat mellett egy vadonatúj fejlesztésű homlokzati falkazettával szélesíti kínálatát a cég: a Lindab Premium rendszerrel

Prospektus

Műszaki katalógus

Esztétikus külső megjelenés
A Coverline burkolati termékcsoport legelegánsabb, legesztétikusabb tagja a homlokzati falkazetta-rendszer. Tartósan vonzó megjelenést biztosítanak – az első benyomás mindig fontos!
A falkazetták tervezésénél az ihletet a következetes vonalvezetésű és modern megjelenésű, tiszta svéd építészeti hagyományokból merítettük.
A Lindab falkazetták markánsan tagolt, vízszintes és függőleges vonalazású homlokzati megjelenést nyújtanak az épületek számára. Típustól függően különböző szélességi és magassági méretekben, többféle bevonat és szín közül választható ki az épülethez és a vevői igényekhez legjobban illeszkedő kazettás burkolat.

Széleskörű alkalmazás
A Lindab falkazettás burkolat egyaránt tökéletes és esztétikus megoldást nyújt új épületek és homlokzat-felújítások esetén is. Ipari csarnokok, középületek, irodaházak vagy exkluzívabb lakóépületek könnyűszerkezetes szerelt falburkolataként egyaránt kiválóan alkalmas.
A falkazettás homlokzat könnyen kombinálható egyéb falburkolatokkal is, nagy szabadságot nyújtva az építészeti megjelenésnek, és vevői igények szerint testre szabottak így természetes egyszerűséggel igazodnak az épület építészeti stílusához.

Svédacél alapanyag, színes bevonati rendszer
A kazetták alapanyaga a többi Lindab lemezterméknél már jól bevált, nagyszilárdságú tüzihorganyzott acél, amely biztosítja a megfelelő mechanikai ellenálló-képességet és korrózióvédelmet. Az acél magon lévő többrétegű bevonat-rendszer tovább növeli a falkazetták tartósságát, ezáltal az épületek az évek hosszú során át megtartják alakjukat, felületi kiképzésüket.
A Premium falkazetták legkülső rétege, a bevonat határozza meg a színválasztékot is. A 20ym vastag PVDF bevonat négyféle kedvelt alapszínben (fehér, fekete, sötét ezüst, acél metál) létezik; míg a porszórásos technológiával felvitt fedőfestéket – a piacon egyedülálló módon – bármilyen RAL/NCS színkóddal biztosítani tudjuk!

Lindab Premium falkazetta – a legújabb termékfejlesztés
A Lindab Premium falkazetták kiképzése hosszú, megfontolt termékfejlesztési munka révén érte el végső formáját. A kazettatáblák mérete a gyártási lehetőségek mellett szabadon választható (maximális magasság 940mm; maximális hosszúság 2400mm). A speciális bepattintható alsó-felső peremmel készülő kazetták egyrészt biztosítják a rejtett rögzítést (a csavarok nem jelennek meg a homlokzaton), másrészt a helyszíni szerelést egyszerűsíti és gyorsítja, továbbá a hőmérséklet-változás hatására bekövetkező mozgásokat károsodás, horpadás nélkül lehetővé teszik. A biztonságosabb vízelvezetés érdekében a felső oldala kifelé lejt; míg az acél kazetták mögötti légrés kiszellőztetését gyárilag készített nyílások szolgáltatják az alsó oldalon. A csatlakozó falfelületek homogén, folytonos megjelenése érdekében egyedi sarokkazetták is gyárthatók.
A csatlakozó élek nem folytonosak, ezért a kazetták mögött megfelelő, légmentes és vízzáró réteget (páraáteresztő fólia vagy építőlemez) kell elhelyezni. A kazetták tartószerkezete függőlegesen elhelyezett kalapprofilú acéllécekből áll; a megfelelő hőszigetelést és párazárást a belső falrétegekkel kell megoldani. A kazettákkal azonos színű rögzítő csavarokból és különböző takaró szegélylemezekből (nyílászárók, csatlakozó élek) álló teljes tartozék-rendszer biztosítja az egységes és elegáns megjelenést.

Saját fejlesztésű célszoftver
A Premium falkazetta-rendszer gyors és hatékony tervezését a Lindab CassetteSoft saját fejlesztésű program biztosítja, amely az AutoCad Architecture alatt futtatható speciálisan kidolgozott modul. Az általános CAD-formátumban előre elkészített homlokzati rajzok alapján, a szoftver lehetővé teszi a felhasználónak a falkazetták építészeti és gyárthatósági szempontból optimális kiosztását, elkészíti a falburkolat háromdimenziós látványmodellét, a szükséges szerelési rajzokat és anyagkonszignációt, a tartozékokkal együtt (kalapprofil lécek, szegélyek, csavarok). A program minden kazettához azonosító kódot rendel (ami megjelenik a terveken és a legyártott elemeken is), valamint a CNC gyártáshoz szükséges fájlokat is legenerálja.

Egyszerű és gyors kivitelezés
A Premium homlokzati kazetták a CassetteSoft program által létrehozott szerelési tervek szerint beszámozva kerülnek szállításra az építési helyszínre. A bepattintós rögzítésű kazetta-rendszer megfelelően előkészített, sík fogadószerkezetre (kalapprofil tartóvázra) rendkívül gyorsan, könnyű kézi szerszámokkal szerelhető. Pontos méretfelvétellel véglegesített tervek esetén a helyszíni vágási igény gyakorlatilag ki van küszöbölve.

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!