SBS KISÉPÜLETRENDSZER

sbs_kisepuletrendszer

 

Lindab SBS Kisépületrendszer

A Lindab által kifejlesztett SBS Small Building System Kisépületrendszer egy egyszerûen összeállítható, esztétikus megjelenésû könnyûszerkezetes épületrendszer, mely elsõsorban kis fesztávú (3-13 m) és kis vállmagasságú (2,5-3,0-3,5-4,0 m) épületekre lett kidolgozva.
A LindabSBS rendszerbõl készülõ épületek és a különbözõ alkalmazási területek különbözõ funkcionális variánsoknak felelnek meg, de azonos építészeti arculattal rendelkeznek.
A nyílászárók beépítésében nincs kötöttség, mivel a szerkezetet az Ön által kiválasztott garázskapu és ablak beépítésének megfelelõen alakítjuk ki. Az SBS kisépület igény szerint készülhet szigetelt vagy szigeteletlen változatban is.

SBS ismertetõ

Új Lindab SBS Maxi csarnokrendszer

Komplett tüzihorganyzott, könnyűszerkezetes csarnok, a Lindab SBS épületrendszer 2013. évi továbbfejlesztése, amely minden paraméterében egy nagyobb, könnyűszerkezetes kész épület.

A főtartó vázszerkezetének kialakítása módosításra került, hogy lehetővé váljék a szabad fesztáv és belmagasság további növelése.
Az ún. Lindab SBS Maxi rendszerben a főtartó keretek dupla C-profilból kialakított, osztott szelvényű rúdelemekből állnak, a megfelelő teherbírást és merevséget a keretsarokban elhelyezett könyökrúd, valamint vízszintes vonórúd biztosítja, szintén tűzihorganyzott C-profilok felhasználásával.
A kapcsolatok kialakítása metrikus, anyás csavarokkal, illetve speciális hegesztett acél tartozékelemek (pl. lehorgonyzó-, eresz-, gerincelemek) segítségével történik.

SBS Maxi katalógus

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!