TERMÉKINFORMÁCIÓ

sbs_termekinfo


SBS Kisépületrendszer

A kisépületek esztétikus megjelenését a Lindab által gyártott változatos színû és profilú burkolati lemezek biztosítják. Az épület készülhet hõszigetelt kivitelben, vagy hõszigetelés és belsõ burkolat nélkül is. Nincs kötöttség a nyílászárók beépítésében sem, mivel minden Ön által kiválasztott garázskapu és ablak beépítéséhez megfelelõen alakítjuk a szerkezetet.
Semmi sem szabhat határt képzeletének, amikor megtervezi épületét. Egyénileg választhatja meg a tetõhéjazat, a falburkolat, valamint a lezáróelemek és a szegélyek színét. Vagy esetleg a tetõre és az oldalfalakra trapézlemezfedés kerüljön, de ereszcsatorna nélkül? A választást Önre bízzuk!

Szerkezeti kialakítás:
A rendszer vázszerkezetét vékonyfalú tûzihorganyzott C profilok alkotják, amelyek önfúró-önmetszõ csavarokkal kapcsolódnak egymáshoz, 1,0 m-es keretállás távolsággal. A külsõ burkolati rendszert a tetõben a LindabTopline termékcsalád cserepeslemezei, vagy a LindabCoverline termékcsalád trapézlemezei képezik. A falburkolati rendszerek külsõ profiljai esetében szintén a LindabCoverline Burkolati rendszer profiljai kerülnek alkalmazásra csakúgy, mint a hõszigetelt épületek belsõ burkolata esetén.
Az SBS Kisépületrendszert egyedi burkolatokkal is fel lehet állítani, de ilyen esetekben elengedhetetlen a mûszaki egyeztetés a Lindab vevõszolgálatával.

Egyéb információ

EGYEDI ÉPÜLETEK
sbs_termekinfo2
A LindabSBS Kisépületrendszerrel megvalósítható bármilyen, a rendszer mérettartományába, és modulrendszeréhez illeszkedõ méretû épület.
Ezekre az épületekre – a nagyszámú variációs lehetõség miatt – nem lehet árlistát kialakítani.

 

 
Új Lindab SBS Maxi Csarnokrendszer

 

A rendszerhez kifejlesztett speciális méretezési eljárás eredményei alapján, magyarországi terhek esetén a Lindab SBS Maxi épületek esetén elérhetővé válik:
  • a 18,0m-es szabad fesztávolság,
  • a max. 6,0m-es vállmagasság,
  • 3,0-6,0m közötti keretosztás mellett.

Szigeteletlen vagy hőszigetelt, trapézlemezes vagy szendvicspaneles tető- és falburkolati rendszerekkel, az SBS Maxi épület fő alkalmazási területe a 250-2000m2 alapterületű ipari és mezőgazdasági csarnokok köre, ahol a tartós tűzihorganyzott acél elemek használata, a gyors gyártás, szállítás és szerelés, az egyszerű és gazdaságos építés kifejezetten fontos. Az SBS Maxi csarnokrendszerhez előre elkészített típuskeretek (fesztáv: 9,0-18,m, vállmagasság: 3,0-6,0m, tetőhajlás: 15fok) állnak az érdeklődők rendelkezésére.

SBS Maxi típuskeretek
Az SBS Maxi csarnokhoz rendelkezésre áll egy mintaszerkezetet, mintaépületet, továbbá több méretben - a Magyarországon érvényes terhelések figyelembevétele mellett - konkrét geotmeriai méretekkel előre kidolgozott tervek, úgynevezett típuskeretek. A kiindulási adatok (geometria, terhek) teljes egyezése esetén ezek a típustartók közvetlenül felhasználhatóak az építészeti tervezés során, ezzel jelentősen felgyorsítható a tervezés és a megvalósítás folyamata. Másrészről egy jó kiindulási alapot nyújtanak az eltérő méretek ill. más terhek esetén.
Letölthető típuskeretek dwg - Lindab Tervezői Portálon!

Szakmai támogatás, árajánlat:
A Lindab SBS Maxi épületrendszer tervezése mindig egyedi, a konkrét építtetői igények alapján történik az ajánlatadás, megrendelés esetén pedig a tartószerkezeti tervezésben a Lindab Kft.-vel szorosan együttműködünk.

 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és nem marad le újdonságainkról és akcióinkról.

captcha