TERMÉKINFORMÁCIÓ

sbs_termekinfo


SBS Kisépületrendszer

A kisépületek esztétikus megjelenését a Lindab által gyártott változatos színû és profilú burkolati lemezek biztosítják. Az épület készülhet hõszigetelt kivitelben, vagy hõszigetelés és belsõ burkolat nélkül is. Nincs kötöttség a nyílászárók beépítésében sem, mivel minden Ön által kiválasztott garázskapu és ablak beépítéséhez megfelelõen alakítjuk a szerkezetet.
Semmi sem szabhat határt képzeletének, amikor megtervezi épületét. Egyénileg választhatja meg a tetõhéjazat, a falburkolat, valamint a lezáróelemek és a szegélyek színét. Vagy esetleg a tetõre és az oldalfalakra trapézlemezfedés kerüljön, de ereszcsatorna nélkül? A választást Önre bízzuk!

Szerkezeti kialakítás:
A rendszer vázszerkezetét vékonyfalú tûzihorganyzott C profilok alkotják, amelyek önfúró-önmetszõ csavarokkal kapcsolódnak egymáshoz, 1,0 m-es keretállás távolsággal. A külsõ burkolati rendszert a tetõben a LindabTopline termékcsalád cserepeslemezei, vagy a LindabCoverline termékcsalád trapézlemezei képezik. A falburkolati rendszerek külsõ profiljai esetében szintén a LindabCoverline Burkolati rendszer profiljai kerülnek alkalmazásra csakúgy, mint a hõszigetelt épületek belsõ burkolata esetén.
Az SBS Kisépületrendszert egyedi burkolatokkal is fel lehet állítani, de ilyen esetekben elengedhetetlen a mûszaki egyeztetés a Lindab vevõszolgálatával.

Egyéb információ

EGYEDI ÉPÜLETEK
sbs_termekinfo2
A LindabSBS Kisépületrendszerrel megvalósítható bármilyen, a rendszer mérettartományába, és modulrendszeréhez illeszkedõ méretû épület.
Ezekre az épületekre – a nagyszámú variációs lehetõség miatt – nem lehet árlistát kialakítani.

 

 
Új Lindab SBS Maxi Csarnokrendszer

 

A rendszerhez kifejlesztett speciális méretezési eljárás eredményei alapján, magyarországi terhek esetén a Lindab SBS Maxi épületek esetén elérhetővé válik:
  • a 18,0m-es szabad fesztávolság,
  • a max. 6,0m-es vállmagasság,
  • 3,0-6,0m közötti keretosztás mellett.

Szigeteletlen vagy hőszigetelt, trapézlemezes vagy szendvicspaneles tető- és falburkolati rendszerekkel, az SBS Maxi épület fő alkalmazási területe a 250-2000m2 alapterületű ipari és mezőgazdasági csarnokok köre, ahol a tartós tűzihorganyzott acél elemek használata, a gyors gyártás, szállítás és szerelés, az egyszerű és gazdaságos építés kifejezetten fontos. Az SBS Maxi csarnokrendszerhez előre elkészített típuskeretek (fesztáv: 9,0-18,m, vállmagasság: 3,0-6,0m, tetőhajlás: 15fok) állnak az érdeklődők rendelkezésére.

SBS Maxi típuskeretek
Az SBS Maxi csarnokhoz rendelkezésre áll egy mintaszerkezetet, mintaépületet, továbbá több méretben - a Magyarországon érvényes terhelések figyelembevétele mellett - konkrét geotmeriai méretekkel előre kidolgozott tervek, úgynevezett típuskeretek. A kiindulási adatok (geometria, terhek) teljes egyezése esetén ezek a típustartók közvetlenül felhasználhatóak az építészeti tervezés során, ezzel jelentősen felgyorsítható a tervezés és a megvalósítás folyamata. Másrészről egy jó kiindulási alapot nyújtanak az eltérő méretek ill. más terhek esetén.
Letölthető típuskeretek dwg - Lindab Tervezői Portálon!

Szakmai támogatás, árajánlat:
A Lindab SBS Maxi épületrendszer tervezése mindig egyedi, a konkrét építtetői igények alapján történik az ajánlatadás, megrendelés esetén pedig a tartószerkezeti tervezésben a Lindab Kft.-vel szorosan együttműködünk.

 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!