FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

sbs_felhasznalas

 

SBS Kisépületrendszer

Az SBS Small Building System Kisépületrendszer alkalmazható kisebb építészeti igényû épületeknél:

  • gépkocsitárolóként,
  • portaépületként,
  • raktárként,
  • mûhelyként,
  • nyaralóként,
  • valamint nagyobb fesztávolságú változatai alkalmasak bármilyen funkciójú ipari- és kereskedelmi épületnek is.

 

SBS Maxi Csarnokrendszer

A nagyobb szabad belméretek révén az SBS épületrendszer alkalmazási területe is folyamatosan kibővült. A megvalósítható funkciók között szerepelnek az ipari, mezőgazdasági és kiszolgáló épületek egyaránt; az építtetői körbe ugyanúgy beletartoznak a nagy cégcsoportok, mint a kis- és középméretű vállalkozások, vagy akár családi, magán célú építkezések is.

  1. Kis- és középméretű ipari csarnokok céljára, mint például egyszerű hőszigeteletlen tárolók, raktárak, vagy gyártó üzemek, összeszerelő épületek, utóbbi csarnokok már általában legalább temperáltak, hőszigetelt burkolatúak – a benne folyó tevékenység és az alkalmazotti létszám munkakörülményeinek magasabb színvonalú biztosítása érdekében.
  2. Mezőgazdasági szektor pl. munkagépek, járművek, szerszámok, ömlesztett vagy zsákolt termények, áruk biztonságos és az időjárás viszontagságaitól védett tárolási céljára, raktárépületeknek, tárolóknakra, vagy tenyészállatok tartásához is elengedhetetlen istállók, fedett szállások illetve technológiai kiszolgáló létesítményeknek. Mezőgazdaságban alkalmazható funkciók még a különböző előfeldolgozó, élelmiszeripari kisfeldolgozó üzemek (pl. savanyítók, csomagolók, feldolgozók kis üzemek) is.
  3. Szolgáltató, kiszolgáló épületek, mint például bemutató vagy oktatási épületek, ipari területeken nagy gyárak, logisztikai központok mellé kiszolgáló, technológiai, gépészeti egységek, vagy szociális és adminisztratív funkciók ellátása (öltözők, porták, irodaépületek).

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!