TERMÉKINFORMÁCIÓ

tetofeluj_termekinfo

A fejlesztés során elsõdleges szempont volt, hogy a kialakított új tetõszerkezet a meglévõ épület tetõfödémjére viszonylag „sûrûn” elszórva, pontszerûen terhelhet, viszont az attikafalakra nem támaszkodhat. Ezáltal az alkalmazás a meglévõ szerkezeti anyagok (tartó födémszerkezet, hõszigetelés, vízszigetelés) teljes megbontása és megerõsítése nélkül, rövid építési idõvel, száraz építéstechnológiával gazdaságosan történhet.

A LindabRoof tetõfelújító rendszer teherhordó szerkezete horganyzott, Lindab C és Z profilból áll. A horganyrétegnek köszönhetõ nagyfokú korrózióállóság jellemzi. A kapcsolatok önmetszõ csavarokkal a helyszínen kerülnek kialakításra. A tetõ összes eleme a kívánt méretben érkezik a helyszínre, így helyszíni vágást nem igényel.
Az oromfal megvalósulhat trapézlemez burkolattal, vagy vakolt megjelenéssel.
A meglévõ belsõ esõvízhálózat további használatára, illetve új, külsõ vízelvezetés megoldására is megoldást nyújtunk.
Tetõhéjazatnak Lindab cserepeslemezt vagy trapézlemezt, igényes kialakítás esetén korcoltlemez fedést javasolunk.
Megfelelõ mûszaki megoldásokkal biztosítjuk a levegõ szabad áramlását a felsõ burkolat alatt, így a nyári napokon akár 30-40 °C-al is csökkenhet a felületi hõmérséklet. Ennek következtében a legfelsõ emeleti lakásokban a komfortérzet nagymértékben javul.

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!