LINDABFLOOR - "SZÁRAZ" FÖDÉMRENDSZER

A rendszer alapeleme a modulméretben párhuzamosan kiosztott Lindab C-szelvényû födémgerenda. A tipikus modulméret 600 mm; a gyakorlati szempontból lehetséges tartománya 300-900 mm. Az alkalmazható szelvényméret C150, C200 és C250, valamennyi lehetséges vastagsági mérettel. A födémgerenda kialakítható mind kéttámaszú, mind pedig többtámaszú módon.

A teherelosztó lemez kialakítása szempontjából kétféle száraz födém alakítható ki:

TRAPÉZLEMEZES FÖDÉM

fodem_szaraz
A födémgerendákra közvetlen leerõsítéssel Lindab trapézlemez kerül (LTP20), amely többtámaszú rendszerként felveszi az állandó és hasznos terheket. A trapézlemez közvetlenül egy sík felületet biztosító, az épületszerkezeti rétegek fogadására alkalmas OSB vagy RIGIDUR építõlemezt támaszt meg.

FIÓKTARTÓS FÖDÉM

fodem_szaraz2
A födémgerendákra közvetlen leerõsítéssel Lindab kalapprofilú fióktartók kerülnek, amelyek többtámaszú rendszerként felveszik a megtámasztott teherelosztó lemez állandó és hasznos terheit. A fióktartók kiosztása tipikusan 400 mm-es modulméretben történik (lehetséges modul tartomány: 300-600 mm). A fióktartók egy – a modulméretnek megfelelõ megtámasztási igényû, sík felületet biztosító, az épületszerkezeti rétegek fogadására alkalmas – szintén OSB vagy RIGIDUR anyagú építõlemezt támasztanak meg.

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!